Isänpäivälahjaksi kirja: Kosolan kujanjuoksu, Lapuan liike 1929-1932, Unto Katajamäki

Kirja on paras lahja isälle!

Unto Katajamäen hieno kirja Lapuan liikkeen vaiheista ja Vihtori Kosolasta sopii isälle lahjaksi paremmin kuin hyvin. Kosolan kujanjuoksu -kirjan teksti vie lukijan mennessään itsenäisen Suomen alkuvuosikymmenien tapahtumiin, jolloin aiemmin käydyn vapaussodan tapahtumat kummittelivat monin tavoin yhteiskunnassa. Yhtenä seurauksena voidaan pitää myös Lapuan liikkeen syntyä ja toimia. Unto Katajamäki kuvaa kirjassa tietokirjoihin tottumattomiinkin vetoavalla tavalla kuinka Lapuan liike kehittyi ja mikä oli Vihtori Kosolan rooli liikkeessä. Asiat kerrotaan niin kuin ne historiatiedon valossa tapahtuivat – kaunistelematta tai tuomitsematta.

Kirja on saatavilla kirjakaupoissa ja verkkokaupoissa. Suositushinta 29,90 euroa, 428 sivua.

Voit tilata kirjan myös Bookcover-verkkokirjakaupasta. Tarkista samalla muutkin kirjalahjavinkit!

BOOKCOVER-VERKKOKAUPPA

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>